Η ΚΖ στο πλευρο του αθλητη Νικολα Γεωργουσακη

Η Κρητική Ζυθοποιία, με υπερηφάνεια και αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνει τη στήριξη της στον νεαρό αθλητή Νικόλα Γεωργουσάκη, που αγωνίζεται στο άθλημα της ποδηλασίας.
Ο Νικόλας έχει ήδη διακριθεί ως 5ος Βαλκανιονίκης το 2023, ενώ το 2024 κατέκτησε τρεις φορές την 1η θέση και μία φορά τη 2η θέση στους Πανελλήνιους Αγώνες Πίστας. Ως στέλεχος των Προεθνικών ομάδων Παίδων, έχει διακριθεί σε διεθνείς αγώνες στο Βέλγιο τον Μάιο του 2024, επιδεικνύοντας εξαιρετικές επιδόσεις και πνεύμα αγωνιστικότητας.
Η πορεία του δεν σταματά εδώ, καθώς προετοιμάζεται για μια σειρά 13 αγώνων στο Βέλγιο από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο του 2024 αλλά και για τη συμμετοχή του στους Βαλκανικούς Αγώνες Δρόμου στο Βελιγράδι τον Οκτώβριο του 2024.
Ενώ παράλληλα ετοιμάζεται να αγωνιστεί στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου στην κατηγορία παίδων στις 7 Ιουλίου στην Παλαιόχωρα Χανίων.
Η Κρητική Ζυθοποιία πιστεύει στις αξίες του αθλητισμού και στη δύναμη της προσπάθειας, και είμαστε περήφανοι που είμαστε μέρος αυτού του ταξιδιού.
Ευχόμαστε στο Νικόλα Γεωργουσάκη κάθε επιτυχία και τον συνοδεύουμε με τις καλύτερες ευχές μας για τη συνέχιση της λαμπρής του πορείας!
ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΜΠΥΡΑ ΧΑΡΜΑ
Την πρώτη Χανιώτικη μπύρα
Θέλετε να ζήσετε την εμπειρία της μπύρας Χάρμα; Αναζητήστε τη γεύση που σας ταιριάζει.